Gorąca Puszka Fasola po bretońsku

003852

Nowy produkt

27,99 zł

z VAT
Ten produkt nie występuje już w magazynie

 
Więcej informacji

Fasola po bretońsku - danie samopodgrzewające się

Termin przydatności do 01.2021r.

 

Sposób przygotowania do spożycia:

1. Zdjąć plastikowe wieczko

2. Otworzyć puszkę wewnętrzną pociągając za zawleczkę.

3. Dokłądnie wymieszać danie.

4. Używając załączonego szpikulca przebić do pełnej głębokości 6 otworów widocznych w pierścieniu pomiędzy puszkami.

5. Po chwili w powstałych otworach może pojawić się para wodna.

6. Przykryć plastikowym wieczkiem, mieszać od czasu do czasu, odczekać 8-12 min.

Konserwa mięsno-warzywna, sterylizowana.

Składniki: fasola biała (30%), woda, kiełbasa (15%) [mięso wieprzowe 65%, tłuszcz wieprzowy, woda, skrobia ziemniaczana, białko sojowe, sól, glukoza, przyprawy naturalne, substancja konserwująca: azotyn sodu], boczek wieprzowy wędzony (4%) [boczek wieprzowy (96%), regulator kwasowości: mleczan sodu, sól, stabilizatory: trifosforany, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, aromat dymu wędzarniczego, kultury bakterii, substancja konserwująca: azotyn sodu], koncentrat pomidorowy (4%), warzywa (cebula, marchew, pasternak), skrobia kukurydziana, mąka pszenna, sól, olej roślinny rzepakowy, przyprawy.

Do wyprodukowania 100 g kiełbasy użyto 65 g mięsa.

Do wyprodukowania 100 g boczku użyto 96 g boczku.

Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 624 kJ/149 kcal, tłuszcz 6,3 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,4 g; węglowodany 15,6 g, w tym cukry 0,7 g; białko 6 g; sól 0,8 g.

Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze od 0 do 25oC. Nie zamrażać.

Wyprodukowano w Polsce.

Masa netto: 400 g

 
 
Opis
Służby Wojsko, Policja, Straż pożarna, Klasy mundurowe, Straż graniczna, Służba więzienna, Straż leśna, Ochrona, Harcerstwo, Pozostałe, Myślistwo, Wędkarstwo

Menu

Settings