LEGENDARNY NIEZAPOMNIANY WOJSKOWY SMAK
Termin przydatności do 26.04.2026r.
Fasola po bretońsku to idealny posiłek dla dwóch osób.
Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu.
Fasola z kawałkami kiełbasy i boczku w sosie pomidorowym.
SKŁADNIKI : fasola 35,3%, woda, kiełbasa 22,4% (mięso wieprzowe, woda, sól, przyprawy, wzmacniacz smaku E 621, substancja konserwująca: azotyn sodu), boczek wieprzowy wędzony 11,2% (mięso wieprzowe 60%, tłuszcz wieprzowy 40%, woda, substancja konserwująca: azotyn sodu, sól, cukier, przyprawy), koncentrat pomidorowy 2,7%, mąka pszenna,, przyprawy (cukier, , przyprawy, sól, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, warzywa suszone, seler, skrobia ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy, laktoza z mleka, olej roślinny rzepakowy, barwnik: ryboflawiny), cebula suszona.
Produkt może zawierać alergeny: mleko, soję, gorczycę i jaja.
Do wyprodukowania 100 g kiełbasy użyto 120 g mięsa. Do wyprodukowania 100 g boczku użyto 100 g boczku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g produktu: wartość energetyczna 590 kJ/142 kcal; tłuszcz 8,5 g, w tym kwasy tłuszczowe 3,4 g; węglowodany 7,2 g, w tym cukry 1,8 g; białko 7,5 g; sól 0,78 g.
Przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze od 1oC do 25oC.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Zestaw do Czyszczenia Broni...
Ratunkowy zestaw survivalowy TXR
F.P.U.H. „Perslej"
Ul. Zwycięstwa 6
66-100 Sulechów
Możesz też się z nami skontaktować telefonicznie oraz poprzez email
Jesteśmy producentem odzieży mundurowej. Nasze najpopularniejsze produkty to m.in.: koszulki termoaktywne, combat-shirty, polary wojskowe, polary strażackie.
Specjalizujemy się również w hafcie komputerowym. Haft komuputerowym wykonujemy na najlepszych maszynach hafciarkich. Dzięki temu nasze wyroby są zyskują popularność wśród różnych oddziałów straży pożarnej, oddziałów wojskowych, jak i motocyklistów czy firm prywatnych.
Współpracujemy z wieloma producentami odzieży militarnej , takimi jak: Miltech, Texar, Camo, Helicon, Protektor GROM, Grasing.