Fasola w sosie pomidorowym - danie samopodgrzewające sięTermin przydatności do 09.2021r. |
|
Sposób przygotowania do spożycia: 1. Zdjąć plastikowe wieczko 2. Otworzyć puszkę wewnętrzną pociągając za zawleczkę. 3. Dokłądnie wymieszać danie. 4. Używając załączonego szpikulca przebić do pełnej głębokości 6 otworów widocznych w pierścieniu pomiędzy puszkami. 5. Po chwili w powstałych otworach może pojawić się para wodna. 6. Przykryć plastikowym wieczkiem, mieszać od czasu do czasu, odczekać 8-12 min. Konserwa warzywna, sterylizowana. Składniki: fasola biała (43%), woda, koncentrat pomidorowy 4%, warzywa (marchew pasternak), mąka pszenna (zawiera gluten), skrobia kukurydziana, cukier, olej roślinny, sól, czosnek, przyprawy. Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 404 kJ/96 kcal, tłuszcz 1 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g; węglowodany 14 g, w tym cukry 6,1 g; białko 5,1 g; sól 0,75 g. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze od 0 do 25oC. Nie zamrażać. Wyprodukowano w Polsce. Masa netto: 400 g |
|
F.P.U.H. „Perslej"
Ul. Zwycięstwa 6
66-100 Sulechów
Możesz też się z nami skontaktować telefonicznie oraz poprzez email
Jesteśmy producentem odzieży mundurowej. Nasze najpopularniejsze produkty to m.in.: koszulki termoaktywne, combat-shirty, polary wojskowe, polary strażackie.
Specjalizujemy się również w hafcie komputerowym. Haft komuputerowym wykonujemy na najlepszych maszynach hafciarkich. Dzięki temu nasze wyroby są zyskują popularność wśród różnych oddziałów straży pożarnej, oddziałów wojskowych, jak i motocyklistów czy firm prywatnych.
Współpracujemy z wieloma producentami odzieży militarnej , takimi jak: Miltech, Texar, Camo, Helicon, Protektor GROM, Grasing.